Image default
اخبار و رویدادهایوتیوبترین ها

بزرگ‌ ترین تابلوفرش جهان به سفارش دولت چین در ایران بافته شد

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه
بزرگ‌ ترین تابلوفرش جهان

بزرگ‌ ترین تابلوفرش جهان به سفارش دولت چین در ایران بافته شد. این امر با مشاوره و همکاری عضو هیات علمی گروه فرش دستباف دانشگاه کاشان انجام شده است. این تابلو فرش در ابعاد ۴×۱۲ متر به سفارش دولت چین جهت موزه بزرگ جاده ابریشم در استان سان شی شهر هانچونگ در مدت ۹ماه با هدایت خانواده نام آشناى صفدرزاده حقیقى بافته شد. این اثر اکنون در موزه بزرگ جاده ابریشم هانژونگ به نمایش در آمده است.

بزرگ‌ ترین تابلوفرش جهان

این فرش در نوع خود کاری بزرگ، کم‌نظیر و ارزشمند است که تاکنون بافته شده است. تابلو فرش هانچونگ تصویرگر ملت‌های بزرگ در زمان خود در تجارت با کشور چین است. بر پایه این گزارش، این تابلوفرش بر اساس نقاشى یکى از هنرمندان پیشکسوت چین بافته شده است. داراى ١۶٠ رنگ به صورت مجزا و ۶۰۰ رنگ به صورت ترکیبی است. در تولید آن حدود ۲۳ میلیون گره زده شده است.

بزرگ‌ ترین تابلوفرش

نقاشى این تابلوفرش یادآور سرزمین‌ها و مللى همچون ایران است که در جاده‌ابریشم با چین مراوده تجارى و فرهنگى داشته‌اند. گروه پرشمارى از فعالان فرش تحت هدایت و نظارت محمد صفدرزاده حقیقى به ایفاى نقش پرداخته‌اند.

فتحعلی قشقایی‌فر استاد دانشگاه کاشان و عضو هیات علمی گروه فرش دستباف در این پروژه جهانی از آغاز تا پایان به عنوان مشاور فنی هنری، تیم تولید را همراهی کرد و با ایده‌های خلاقانه و راهکارهای علمی راهگشا بود. همچنین همکاری استاد محمد سیف، استاد مدعو گروه فرش قابل توجه است.

همکاری بانوان در بافت این تابلوفرش

براساس اعلام وزارت علوم، ۱۱۵ نفر در پروژه بزرگ‌‌ترین تابلوفرش جهان به سفارش چین در ایران بافته شد همکاری داشتند. ۵۵ نفر از این نفرات را بانوان هنرمند و بافنده زبردست خوش ذوق تشکیل می‌دادند.

ارزشمندی این کار زمانی بیشتر می‌شود که بدانید تمام مراحل کار با روش‌های نو و خلاقانه تولید شد تا بتواند محدودیت‌های زیادی که در مسیر تولید این فرش بود را ممکن کند. استفاده از تجربه، هنر، دانش و تکنولوژی در کنار هم کار ارزشمندی است که تاکنون سابقه نداشته و می‌تواند امید و راه تازه‌ای در مسیر آینده قالی ایران باشد.

با توجه به تأکید ویژه دولتمردان چین بر احیاى جاده ابریشم و برگزیدن شعار “یک کمربند؛ یک جاده”، همکارى چین و ایران در سفارش تولید و نصب این تابلوفرش ابریشمین مى‌تواند گامى درخور توجه در دیپلماسى فرهنگى و هنرى و بازسازى مراودات تجارى قرون پیشین باشد.

همچنین بخوانید : 5+1 دلیل برای خرید فرش دستباف دست دوم به جای فرش ماشینی

سی پرشیا مگ

آدرس کوتاه: https://www.cpersia.com/mag/fa/4833

مطالب مرتبط

برگزاری بیست و نهمین نمایشگاه فرش دستباف ایران

اعظم قهرمانی

صادرات ۴ فرش دستباف به مساحت ۲ هزار متر مربع به امارات

اعظم قهرمانی

افتتاح موزه فرش تبریز تا سال ۱۴۰۴

اعظم قهرمانی

ارسال نظر

این وب سایت از کوکی ها برای بهبود تجربه شما استفاده می کند. ما فرض خواهیم کرد که شما با این مسئله موافق هستید ، اما در صورت تمایل می توانید انصراف دهید. تایید بیشتر بخوانید