تقدیم نشان امین الضرب به پدر گبه جهان

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

پنجمین دوره مراسم نشان امین الضرب از سوی اتاق‌بازرگانی تهران برگزار شد و برگزیدگان، نشان تقدیر خود را دریافت کردند. این مراسم هر ساله از سوی اتاق بازرگانی تهران و با هدف تقدیر از فعالان اقتصادی بخش خصوصی برگزار می‌شود. در این مراسم در کنار افرادی که در حال حاضر فعالیت اقتصادی می‌کنند، از تولیدکنندگان و کارآفرینانی که برای چند دهه در اقتصاد ایران فعالیت کرده‌اند نیز تقدیر می‌شود.

دوشنبه ۱۲ اسفند ۹۹، همزمان با صد و سی و هفتمین سال تاسیس اتاق تهران، پنجمین مراسم اعطای نشان امین الضرب با حضور اعضای اتاق بازرگانی، معاون اول رئیس جمهوری و شهردار تهران در تالار وحدت تهران برگزار شد.

نشان امین الضرب

اسحاق جهانگیری در مراسم اعطای تندیس و نشان امین الضرب گفت: افرادی که برای آینده کشور تلاش، عمر و سرمایه خود را برای این موضوع صرف کردند، الگو‌هایی برای رقم زدن آینده روشن کشور هستد. نفس انتخاب افراد برتر، الگوسازی برای جوانان است تا باور کنند، می‌توانند از سختی‌ها عبور کنند.

جهانگیری در ادامه اضافه کرد: صنعت‌گر کسی است که از دل سختی‌ها کار‌هایی نو به یادگار می‌گذارد و می‌توان آن را به عنوان سرمایه به نسل بعد منتقل کرد. می‌توان از دل سختی‌ها و ویرانی‌ها، عمران و آبادانی به وجود آورد. با تمام مشکلات امروز کشور عده‌ای ایستاده‌اند و کشور را سرپا نگه داشته‌اند و معتقدم این سختی‌ها تمام خواهد شد.

فرش دستباف

در ادامه جوایز بخش‌های مختلف اهدا شد و یکی از این نشان‌ها به فردی مهم در حوزه فرش‌دستباف اهدا شد. در این مراسم از حاج غلامرضا ذوالانواری کارآفرین پیشکسوت عرصه فرش ایرانی و پدر گبه جهان تقدیر شد. همچنین به پاسداشت یک عمر فعالیت اقتصادی و کارآفرینی، نشان امین‌الضرب از سوی اتاق بازرگانی تهران به ایشان تعلق گرفت. شرکت فرش ذوالانوارى اولین و تنها دارنده استاندارد فرش دستباف سبز، سالم و ارگانیک در جهان است.

اهدای این نشان توسط اتاق بازرگانی تهران و با هدف تقدیر از فعالان اقتصادی، تولیدکنندگان و کارآفرینان بخش خصوصی که طی چند دهه در اقتصاد ایران فعالیت موثر داشته اند صورت می گیرد.

سی پرشیا مگ

آدرس کوتاه: https://www.cpersia.com/mag/fa/6177

مظالب مرتبط

گزارش تصویری از سی‌ و یکمین نمایشگاه بین‌المللی فرش دستباف ایران

اهمیت تقویت تولید و گسترش صادرات فرش دستباف

لزوم انتقال دانش و هنر فرش دستباف ایرانی به نسل جوان

این وب سایت از کوکی ها برای بهبود تجربه شما استفاده می کند. ما فرض خواهیم کرد که شما با این مسئله موافق هستید ، اما در صورت تمایل می توانید انصراف دهید. بیشتر بخوانید