Image default
اخبار و رویدادها

وبینار قالی شکارگاه به میزبانی موزه پولدی پتزولی ایتالیا برگزار شد

زیر یک دقیقه زمان برای مطالعه

قالی شکارگاه غیاث‌الدین جامی یکی از معدود قالی‌های موزه‌ای است که کتیبه میانی آن حاوی تاریخ و امضا بافنده‌ می‌باشد. به همین دلیل، این قالی مرجع مهمی برای بازسازی تاریخچه سایر قالی‌های مشابه می‌باشد. زیرا با وجود مطالعه‌های بسیار هنوز اطلاعات زیادی از نام طراحان، بافنده‌گان و کارگاه‌های تولیدکننده آن‌ها در دست نیست. موزه پولدی پتزولی در تلاش برای ادامه فعالیت‌های خود در تاریخ ششم بهمن ماه ۱۳۹۹ خورشیدی، مصادف با ۲۵ ژانویه ۲۰۲۱ میلادی، محفلی مجازی را با مدیریت کارشناس این موزه، خانم مونیکا مآنولی تحت عنوان «نمونه ی منحصر به فرد قالی قرن شانزدهم ایران زمین» برگزار کرد.

وبینار قالی

در این وبینار قالی، دکتر طاهر صباحی، مؤلف و نویسنده کتاب قالی شکارگاه نیز حضور داشتند. جمعی از دانشجویان مرمت آثار باستانی از پالرموی سیسیل و سایر علاقه‌مندان دست‌بافته‌های ایران نیز شرکت داشتند. وبینار قالی حدود یک ساعت به طول انجامید. طی آن خانم مآنولی توضیحاتی را در مورد تاریخچه قالی، نقش‌های ترنج و متن قالی و چگونگی مرمت و نگهداری آن بیان نمود. همچنین در پایان دکتر طاهر صباحی با ذکر نکات تخصصی درباره این قالی، همچون خاستگاه، الیاف به کار رفته در قالی، نام اصلی بافنده با اشاره به کلید خوانش کتیبه قالی به جلسه پایان داد.

وبینار قالی

دکتر طاهر صباحی کتابی را با عنوان شکار بهشت در ۱۵۰ صفحه نگاشته است. این کتاب را در قطع خشتی و به دو زبان فارسی و انگلیسی در ایتالیا منتشر نموده‌اند. این کتاب نکات کامل و جامعی را درباره این قالی ارائه می‌دهد. در این وبینار قالی گفته شد ترجمه فارسی کتاب به زودی با نام شکار بهشت در ایران منتشر خواهد شد.

سی‌پرشیا مگ

آدرس کوتاه: https://www.cpersia.com/mag/fa/6133

مطالب مرتبط

دبیرخانه دائمی فرش در اتاق تبریز تشکیل می‌شود

اعظم قهرمانی

درخواست وزیر صمت برای اصلاح آیین‌نامه اجرایی قانون امور گمرکی

Fatemeh Shafaghat

حضور سی پرشیا در نخستین رویداد ایده پردازی فرش دستباف

شفیعی

ارسال نظر

این وب سایت از کوکی ها برای بهبود تجربه شما استفاده می کند. ما فرض خواهیم کرد که شما با این مسئله موافق هستید ، اما در صورت تمایل می توانید انصراف دهید. تایید بیشتر بخوانید