عضو هیئت مدیره اتحادیه فرش اردبیل گفت: ۱۴ هزار بافنده فرش در سطح استان تحت پوشش بیمه بودند. این تعداد به چهار هزار نفر کاهش یافته است.
حسین زبردست با بیان اینکه در حوزه فرش دستباف تولیدکنندگان توانمندی در استان اردبیل فعالیت میکنند. گفت: خوشبختانه در سالهای گذشته زنان سرپرست خانوار نیز گرایش بیشتری به تولید فرش دستباف داشتهاند.
عضو هیئت مدیره اتحادیه فرش اردبیل گفت: البته نیاز است کیفیت فرشهای تولیدی اردبیل به سطحی برسد که توان رقابت با فرشهای تولیدی سایر استانها از جمله تبریز را داشته باشیم.
وی با بیان اینکه در بحث پوشش بیمهای بافندگان فرش دستباف با مشکلاتی مواجه هستیم. گفت: ۱۴ هزار بافنده فرش در سطح استان تحت پوشش بیمه قرار داشتهاند که این تعداد به چهار هزار نفر کاهش یافته است.
زبردست افزود: از نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی انتظار داریم در خصوص بحث بیمه بافندگان اهتمام جدی داشته باشند.
عضو هیئت مدیره اتحادیه فرش اردبیل به مشکلات صادرات فرش نیز اشاره کرد و افزود: ما از مسئولان استانی و کشوری انتظار داریم که از طریق پرداخت تسهیلات کم بهره حامی بافندگان باشند.
وی با بیان اینکه هر منطقه فرشهای خاص خود را دارد گفت: در استان اردبیل طرح مسی دور لچک مورد استقبال مردم است.
زبردست اظهار کرد: البته ما باید تنوع طرح برای تولید فرش را نیز داشته باشیم. به همین خاطر از طراحان و هنرمندان دعوت میکنیم تا در این خصوص تعامل بیشتری با اتحادیه فرش دستباف داشته باشند.
همچنین بخوانید : افت رتبه جهانی ایران در حوزه فرش دستباف